Viktigt meddelande om brand på Förskolan avdelning Solros Haga

21-03-14

Under natten mellan lördag och söndag blev förskolan avdelning Solros Haga utsatt för en anlagd brand. Ingen kom till skada men för att säkerställa att förskolans barn och personal vistas i en hälsosam miljö kommer Solros Haga avdelningen tyvärr behöva hållas stängd under måndag och tisdag den 15/3 samt 16/3 för sanering. Det innebär att det inte heller går buss till och från Solros Haga avdelningen under dessa datum. Avdelning Jasmine kommer däremot vara öppen som vanligt med busstjänst.

Vi på förskolan uppskattar vårdnadshavares förståelse för denna åtgärd och vi kommer hålla vårdnadshavare uppdaterade via hemsidan samt unikum allt eftersom arbete med sanering pågår. Huvudman har varit i kontakt med kommunen samt andra externa instanser.

De föräldrar som inte lyckas hitta någon lösning för omsorg av barn hemma 15/3 och 16/3 kan skyndsamt kontakta:

Rektor på nummer: 0707427293

Samordnare på nummer: 0790684262 samt 0704662324

Ni kommer även kunna nå era barns ansvariga pedagoger på deras vanliga avdelningsnummer då förskolans personal kommer ha med sig mobilerna och förbereda för barnens återgång till förskolan.

Som alltid uppskattar vi er vårdnadshavares samverkan! Vi kommer uppdatera er via hemsida och Unikum på tisdag.