Viktiga uppdateringar om Förskolan Solros Haga

2021-03-16

Vi kan nu med glädje informera att avdelning  Solros Haga öppnar som vanligt imorgon 17/3-2021 och att även busstjänsten till Hagagatan kör igång igen under morgondagen med de vanliga tiderna.

Alsalamskolan har lånat ut två lokaler till förskolan och förskolans personal har skapat nya pedagogiska miljöer för barnen att vistas i.

Pedagogerna har under dagen skickat ut ett par viktiga anvisningar för vårdnadshavare som lämnar och hämtar sina barn. Då den gamla byggnaden fortfarande håller på att restaureras efter helgens brand kommer vi inte använda oss av förskolans huvudingång vid förskolans gård i nuläget.

Ni föräldrar som lämnar era barn till förskolan kommer istället gå in vid Alsalamskolans huvudingång vid receptionen. Ni kan sedan gå till Skalmans avdelning och vänta där i hallen. Ropa till så kommer förskolans pedagoger och hämtar era barn. Det finns skyltar uppsatta för vägledning.

Vi ser mycket fram emot att hälsa era barn välkomna tillbaka till oss igen!