Lediga tjänster

Förskollärare

April 17, 2020 Jobb

Förskolan Alsalam är en fristående förskola med fem avdelningar som ligger på väster och ladugårdsängen i Örebro, nu söker vi förskollärare som kan arbeta tillsammans med oss på förskolan Alsalam. Vi har en mysig sammanhållning i personalgruppen vilket gör det lätt att trivas och känna sig välkommen hos oss. Vi har fria pedagogiska måltider och friskvårds bidrag som förmåner. Vår förskola består av fem avdelningar fördelat på tre grupper och vi arbetar mycket med natur och språk.
Vår förskola har som vision att erbjuda en verksamhet som bygger världen med kunskap, kärlek och fred och vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatorisk utveckling för att möta varje barn där han/hon befinner sig.
Förskollärarexamen i de tidigare åren med inriktning mot förskollärare eller annan pedagogisk utbildning som bedöms som likvärdig.
Du arbetar efter en väl förankrad värdegrund. Att skapa goda relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater är viktigt för dig. Du har en positiv syn på arbetet och utvecklar verksamheten med nya metoder och arbetssätt där du tar tillvara den kunskap och kompetens som finns i ditt arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du kommer att ingå i ett arbetslag på förskolan, där du tillsammans med övrig personal ansvarar för att skapa en trygg och stimulerande miljö. Ni ger barnen det stöd och den stimulans de behöver för sitt lärande och sin fortsatta utveckling, utifrån förskolan läroplan och kommunala mål. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av det systematiska kvalitetsarbetet och den pedagogiska dokumentationen.

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal platser: 4

Arbetsplatsens adress

Hagagatan 51 A
703 46 ÖREBRO

Utbildningsnivå

Eftergymnasial utbildning två år eller längre med inriktning Pedagogik och lärarutbildning (meriterande)

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Hussein Aldaoudi, Skolchef
info@alsalam.se
019-123146
070-776 89 06

 

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: jobb@ssfu.se

FÖRSKOLAN ALSALAMSKOLAN SÖKER FÖRSKOLLÄRARE

Utbildning: Eftergymnasial utbildning på två år eller längre inom pedagogik och lärarutbildning. Alsalamskolan är en…

Read More

Barnskötare

Förskolan Alsalam är en fristående förskola med fem avdelningar som ligger på väster och ladugårdsängen…

Read More