Barnskötare

Förskolan Alsalam är en fristående förskola med fem avdelningar som ligger på väster och ladugårdsängen i Örebro, nu söker vi barnskötare som kan arbeta tillsammans med oss på förskolan Alsalam på deltid. Vi har en mysig sammanhållning i personalgruppen vilket gör det lätt att trivas och känna sig välkommen hos oss. Vi har fria pedagogiska måltider och friskvårds bidrag som förmåner. Vår förskola består av fem avdelningar fördelat på tre grupper och vi arbetar mycket med natur och språk.

Vår förskola har som vision att erbjuda en verksamhet som bygger världen med kunskap, kärlek och fred och vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatorisk utveckling för att möta varje barn där han/hon befinner sig.

Du har erfarenhet och är insatt i läroplanens mål för förskolan. Du är flexibel, positiv och har drivkraft att omsätta tankar i praktiken.

Du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du kan hantera och är bekväm med digitala verktyg som används för lärande, kommunikation och dokumentation. Som barnskötare kommer du att arbeta tillsammans med andra pedagoger i större och mindre grupper. Vi arbetar gärna i mindre projektgrupper för att bättre synliggöra barnens intressen och aktiviteternas innehåll. Vi som arbetar här är positiva och engagerade och tycker det är roligt med utvecklingsarbete. Vi arbetar mycket med pedagogisk dokumentation där Ipad och annan teknik är en självklar del av verksamheten. Du som söker har erfarenhet av att ha arbetat på förskola tidigare. Vi ser gärna att du har en positiv inställning, kommer med goda idéer, kan ta initiativ och ansvar. Vi är en arbetsgrupp som samarbetar mycket och delar på ansvar för verksamheten där bra kvalité ska genomsyra hela förskolan.

Anställningsform: Deltid (80% – 100 %), 6 månader eller längre

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Antal platser: 2

Arbetsplatsens adress